Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Iskolaigazgatói verseny: 20 fellebbezést nyújtottak be Hargita megyében

 

Hargita megyében 20 jelölt vitatta az október 15 -i írásbeli teszten elért eredményeket, az iskolaigazgatók posztjára kiírt versenyen.

Hargita megyében a legalacsonyabb osztályzat 4,8, a legmagasabb pedig 9,20 volt. Az írásbeli vizsga minimális átmenési osztályzata 7-es.

A Hargita Megyei Főtanfelügyelőség vezetősége által szolgáltatott adatok szerint az iratcsomók értékelését követően 131 jelöltet érvényesítettek (a lista ITT tekinthető meg). Az írásbeli teszten 132 jelölt vett részt (a lista ITT tekinthető meg).

A Hargita Megyei Főtanfelügyelőség által bemutatott listák teljes mértékben anonimizált formátumban vannak.

Cristinel Glodeanu főtanfelügyelő-helyettes elmondta, hogy egy másik megyében címzetes személy kérte, hogy Hargita megyében vizsgázhasson, ahová kihelyezték.

A 123 jelölt közül nyolc nem jelent meg a vizsgán, egy pedig visszalépett. 81 jelöltet nyilvánítottak átmenőnek, 42 személynek nem sikerült a vizsgája.

A végső osztályzatokat október 20-án, szerdán hirdetik ki. Hargita megyében 131 iskolaigazgatói és 60 aligazgatói állást hirdettek meg.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.