Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Baltával ütötte meg falutársait egy máréfalvi férfi

2020 október 25-én, 10:36-kor, a székelyudvarhelyi 4-es számú vidéki rendőregységet arról értesítették a 112-es egységes segélyhívó számon, hogy tettlegesség történt Máréfalva szélén.

A helyszínen a rendőrség megállapította, hogy egy 47 éves helyi lakos egy legeltetéssel kapcsolatos nézeteltérés során fejszével ütötte meg 47 és 57 éves falutársait.

A két sérültet a székelyudvarhelyi városi kórházba szállították, ahol orvosi ellátásban részesültek, nem volt szükség kórházi beutalásra.

Az állítólagos agresszor elmenekült a tett színhelyéről, a rendőrség kereste és megtalálta, majd a bizonyítékok benyújtása után őrizetbe vették és a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség fogdájába zárták, október 26-án pedig javaslatot tesznek további megelőző intézkedés alkalmazására a székelyudvarhelyi ügyészségen ütlegelés vagy más erőszakos cselekedet elkövetése miatt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.