Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megye Tanácsa, felhívás a polgárokhoz: korszerűsíteni kívánják a Közigazgatási Palota épületét

Hargita Megye Tanácsa felhívással fordult a lakossághoz, illetve azokhoz a tervezőkhöz, egyetemistákhoz és tervező szakos diákokhoz is, akik javaslataikkal, terveikkel járulnának hozzá a megyeháza épületének korszerűsítéséhez.

Ugyanakkor az intézmény fontos célkitűzés az épület energiahatékonyságának növelése annak érdekében, hogy egy SMART épületté váljon, és különböző családbarát és kulturális programoknak is otthont tudjon biztosítani.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke elmondta, hogy az egyik legfontosabb célkitűzés az épület energiahatékonyságának növelése és az épület külső aspektusának javítása. A megyei tanács elnöke ugyanakkor elengedhetetlennek tartja, hogy az épület minél több kulturális rendezvénynek adjon otthont a gyerekeknek és a családoknak, hogy az a polgárok javát szolgáló családias környezet legyen.

A megyeháza épületéről szóló látványtervek elérhetőek az alábbi linken: https://tinyurl.com/investitiiCJH .

A lakosság észrevételeit és javaslatait a kulturális és családbarát programok tekintetében, illetve a tervezők, egyetemisták észrevételeit december 6-ig várják az info@hargitamegye.ro címre.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.