Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hargita Megye Tanácsa a turisztikai forgalom és a turisták számának növelését tűzte ki célul

 

Hargita Megye Tanácsa a turisztikai forgalom és a turisták számának növelését szeretné elérni a „Régizene Fesztivál Népszerűsítése” projekt fenntarthatósági időszakában beszerzett népszerűsítő és promóciós szolgáltatások által.

A fesztivál népszerűsítési eseményének keretében Hargita Megye Tanácsa a csíkszeredai- tusnádi- sepsiszentgyörgyi- brassói közönség figyelmébe ajánlja a Codex Együttest 2017 június 23-án; 2017 július 5-én pedig a Codex Együttes és a Grundmann Quartett (Németország) kolozsvári koncertjét.

Hargita Megye Tanácsa pontosítja, hogy a szolgáltató, aki megszerzi a szolgáltatási csomagot, köteles a két esemény végén tevékenységi jelentést tenni. Az esemény egész idejére a nyertes cégnek ki kell jelölnie egy személyt, aki felel az esemény zavartalan lefolyásáért és az esetlegesen felmerülő műszaki problémák megoldásáért a kötelező követelményi előírásoknak megfelelően.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük