Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megye Tanácsa online konferenciát szervez a digitális oktatásról

A Régiók és Városok Európai Hete keretében holnap, október 12-én, 17:30-as kezdettel kerül sor a #𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹𝗔𝗰𝘁𝗶𝗼𝗻𝟰𝗘𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻- kísérleti projekt a digitális oktatásért online eseményre.

 

A COVID-19 világjárvány kihívás elé állította a hagyományos oktatási rendszereket, különösen a kevésbé fejlett régiókban, ahol lényegesen nagyobb a digitális szakadék. Hargita megye digitális oktatási akcióterve (DigEdu2030) kísérleti projekt elindítását javasolja, amely jó példa lehetne arra, hogy a helyi és regionális önkormányzatok, különösen a kevésbé fejlett régiókban, hogyan tudják leküzdeni ezeket a kihívásokat, és amiből a hasonló partnerek tanulhatnak a jövőben.

A rendezvény kiemelt vendége Margrethe Vestager, az Európai Bizottság ügyvezető alelnöke, a rendezvényt Winkler Gyula európai parlamenti képviselő moderálja.

Az eseményekre a regisztráció a Régiók és Városok Európai Hete Swapcard platformon keresztül lehetséges, amelyhez egyszerű regisztráció szükséges, és ahonnan kiválasztható a https://eu.app.swapcard.com/…/plan…/UGxhbm5pbmdfOTYwNzI1 esemény.

A konferencia Hargita Megye Tanácsának Facebook-oldalán is követhető.

A rendezvény nyelve angol, magyar és román fordítással. A rendezvény ideje alatt lehetőség lesz kérdéseket feltenni a Sli.do alkalmazáson keresztül, és ezzel egyidejűleg a rendezvény Swapccard platformján keresztül kapcsolatba lépni a vendégekkel, résztvevőkkel.

Az esemény itt érhető el: https://www.facebook.com/events/402867195325388

Csatlakozzon kezdeményezésünkhöz, hogy közös partnerséget hozzunk létre a legjobb gyakorlatok megosztása és az oktatás digitalizálása terén megvalósuló közös projekt lehetőségének növelése érdekében!

  • Hargita Megye Tanácsa sajtóirodájának tájékoztatójaVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.