Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hargita Megye Tanácsa, azonnali beavatkozás a tél első jeleire

November 9-én videokonferencia rendszerben összehívták Hargita Megye Tanácsának azonnali ülését, amelyen elfogadták azt a két napirendi határozatot, amelyek a megyei utak jelenlegi téli karbantartását azonnal megoldják, a Hargitafürdő felé vezető 138A megyei út 4. szakaszán (lot).

Így a hóeltakarítás közvetlen megbízásának jóváhagyását követően a megyei tanács cége, a Hargita Útkezelő Vállalat november 10-től, szerdától biztosítja a biztonságos közlekedést a Hargitafürdő felé vezető megyei úton.

A Hargita Útkezelő Vállalat karbantartási szolgáltatásokat is nyújt Felcsík területén.

Jelenleg a Hargita Megye Tanácsa által a 2021-2024-es időszakban kiírt hóeltakarítási közbeszerzési eljárás panaszok miatt le van tiltva, így a megyei utak téli karbantartásának biztosítására megoldást találtak egyes vállalkozók szerződtetése révén, akikkel az intézménynek még volt szerződése, egyszerűsített tárgyalási felhívás útján.

Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke arra kérte a járművezetőket, hogy a téli idényre megfelelően szereljék fel autóikat, és jelezzék az esetleges problémákat a diszpécserszolgálatnál a 0266/207.774-es telefonszámon vagy a telikarbantartas@hargitamegye.ro e-mail címen.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.