Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Konzultáció a fiatalokkal az európai készségfejlesztési programról

Fotó: European Commission – Europa EU

Az Európai Bizottság készségfejlesztési programjának célja a versenyképesség növelése, a társadalmi igazságosság biztosítása és a rugalmasság kialakítása.

A következő öt évben a következő fő területekre fontos összpontosítani: a képességek és ismeretek kompetenciaalapú oktatása, a továbbképzés és szakképzés korszerű megközelítése, új készségek beépítése a zöld gazdaságra való átállás céljából.

További információ az Európai készségfejlesztési programról: https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=1223

Borboly Csaba, a Hargita Megyei Tanács elnöke, az Európai Régiók Bizottságának (RB) raportőreként kezdeményezi az európai készségfejlesztési programról folytatott konzultációt, amely a Régiók Bizottságának a témáról szóló véleményének zárójelentésének alapját képezi.

E tekintetben Borboly úr konzultálni szeretne fiatal európai polgárokkal annak érdekében, hogy javaslataikat beépítsék a jelentésbe. Így Borboly úr felkéri a fiatal polgárokat, hogy javaslataikkal, véleményükkel és ajánlásaikkal járuljanak hozzá a jelentéshez.

A kérdőív kitöltésének határideje: 2020. szeptember 29.

A kérdőív az alábbi linken elérhető:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SkillsAgendaEuropeanCommitteeOfRegions2020?surveylanguage=RO

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük