Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

CORNELIUS NIGHTSHOW – harghiteanul care îți aduce lumea aproape. Prima incursiune: Argentina

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Recent a fost lansat primul show de televiziune global, transmis din România, realizat în totalitate de Corneliu Țepeluș, prin intermediul companiei de producție cinematografică ”Casta Films”, deținută de către harghiteanul nostru.
Emisiunea CORNELIUS  NIGHTSHOW  își propune să aducă în fața privitorilor oameni din diferite țări ale lumii cu poveștile lor de succes, devenite realitate înainte și după ce s-au stabilit în România. Ceea ce face ca acest show televizat să fie unic sunt tocmai discuțiile interesante și interactive despre mediul, cultura, religia și mentalitățile invitaților prin care telespectatorii vor cunoaște
într-un mod viu și autentic experiențe remarcabile, direct de la cei ce le-au trăit.
Harghiteanul Corneliu Țepeluș, un om de succes la rândul lui și pe care vi l-am mai prezentat în câteva articole anterioare, face de această dată un pas important în lumea showbiz-ului. Promoterul turismului românesc vine în fața publicului în calitate de producător, autor și prezentator, iar crezul care îi conferă toată energia necesară unui asemenea proiect, sună cam așa:

Împreună cu invitați speciali din diferite țări ale lumii spunem povești care ne inspiră pe toți în articularea unei lumi mai bune.

Și pentru că lumea este mare, gazda showului va avea de-a lungul edițiilor invitați din nenumărate țări, printre care Iran, Germania, Anglia, India și alte state din S.U.A., toți stabiliți în România și care fac lucruri deosebite. Prin platoul emisiunii se vor perinda de la muzicieni la agricultori, de la filozofi la psihologi, oameni care vor avea cu siguranță ceva interesant de spus de fiecare dată.

Showul este unul de tip motivațional, care debutează din start cu planul de a inspira lumea să gândească proiecte menite să aducă lucruri bune în viața de zi cu zi a tuturor celor din jur.

Emisiunea programată să apară lunar este filmată în Brașov, iar locația ”Festival 39”, este de fapt un restaurant ce poartă amprenta anilor ’20 – ’30, iar proprietara este chiar din Miercurea Ciuc.

În prima ediție Cornelius Night Show, invitatul special a fost cantautorul Marthin Marcos, din Argentina.

Am inaugurat prima ediție Cornelius Night Show împreună cu prietenul nostru Marthin Marcos – un adevărat artist și compozitor sud-american din Buenos Aires aflat în vizită în vechea cetate a Brașovului. Am purtat o conversație însuflețită despre artă, muzică, cultură și despre universalitatea valorilor și experiențelor umane, a relatat prezentatorul emisiunii Corneliu Țepeluș, pe care îl puteți urmări alături de invitatul său, în materialul video de mai jos.

CORNELIUS NIGHT SHOW

PROGRAM INTERNATIONAL TV – prin invitatii speciali din diferite tari prezentam lumii povesti si oameni care ne inspira sa devenim mai buni si sa facem o lume mai buna. Astăzi artist si cantautor din Buenos Aires – Argentina: Marthin Marcos.NTERNATIONAL TV Show – through special guests from different countries, we try to tell stories that inspire us to become better and make a better world. Today singer and songwriter from Buenos Aires – Argentina: Marthin Marcos

Publicată de Casta Films pe Vineri, 21 iunie 2019
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.