Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hogy szabadult meg a Covid-tól egy szatmárnémeti ember egy orosz gyógyszer segítségével

Fotó: Bertici Attila, Covid után

 

A szatmárnémeti Bertici Attila rendkívül kiegyensúlyozott valaki. A rendkívüli állapot első napjaitól az ésszerűséget és a biztonsági intézkedések betartását szorgalmazta. Sajnos néhány napja megfertőződött az új koronavírussal.

Sokat szenvedett, lázas állapotokkal, izomfájdalmakkal, általános rosszulléttel. A román piacon található gyógyszerekkel kezelte magát, de semmi hatása nem volt – mondja Bertici Attila. Amíg nem folyamodott egy Oroszországból hozott gyógyszerhez, és az alkalmazás első napjától kezdve elmúltak a tünetei.

Bertici Attila, Szatmárnémeti:

“Nagyon nehéz 11 nap telt el. Aki azt mondja, hogy a Covid csak megfázás, nem tudja, miről beszél. Rettenetes pillanatokat éltem át, amikor 39-40 fokos lázam volt, és nem kaptam levegőt, minden mozgás fájt, leírhatatlan a fejfájás, a fejedben tudod, hogy kórházba kell menned, de rettegsz attól, hogy mi vár ott rád.

Végül úgy döntöttem, hogy otthon kezeljenek. Kezelést kaptam az orvostól 8 napig, és semmi, csak láz és szörnyű fájdalom és halálfélelem! Szombat reggel, amikor komolyan fontolgattam a mentők hívását és a kórházba menést (magas láz és légszomj), megbeszélést folytattam jó barátommal, Gabriel Antoniu Lavrincic-el, aki látta szenvedéseimet, azonnal küldött nekem egy gyógyszert, az Arbidolt, egy orosz vírusellenes gyógyszert.

Kedveseim, most a 11. napon vagyok, három napos Arbidol után nagyon jól érzem magam. Már nincs lázam, elmúlt a fájdalom, újnak érzem magam! Isten segítségével túl leszek rajta, hamarosan visszatérek! Ölellek benneteket!!”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük