Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hogyan biztosítson fix árat a villamos energiáért 12 hónapra a házában

Az idei év fontos változásokkal járt a villamosenergia -piacon, a villamosenergia -ár liberalizációjával összefüggésben, de a tavalyi liberalizációt követően a földgázpiacon is. Még akkor is, ha még nem hozott döntést az otthoni villamos energia / földgáz szállításáról szóló szerződésekről, emlékeztetünk arra, hogy bármikor választhat egy terméket a versenypiacon.

Az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia terméksorozatot kínál az ügyfeleknek az ország minden területén, 12 hónapig garantálva a villamos energia fix árát, ezáltal védve önt a villamosenergia -árak esetleges piaci emelkedésétől.

Sőt, 2021. október 17 -ig azok a háztartási fogyasztók, akik a versenypiacon villamosenergia- és / vagy földgázellátásra szerződést kötnek a részt vevő Enel üzletek egyikében, a kampányterülethez tartozó megyékben található fogyasztási helyekre, azonnali nyereményekben is részesülnek. Az ajánlat érvényes a szerződéstulajdonos cseréjekor, a szolgáltatóváltáskor és / vagy az új fogyasztási helyekre az Enel típusú ajánlatok bármelyikére vonatkozóan a Kampányszabályzatban említett feltételekben, amely elérhető a www.enel.ro oldalon.

Az Enel Energie és az Enel Energie Muntenia lehetőséget kínál Önnek arra, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot, és segít megtakarítani a szerződéskötés vagy a számlafizetés folyamatában az online szolgáltatásokon (www.enel.ro) és a számlakezelő kliens alkalmazásain keresztül, mint pl. MyEnel. Ezenkívül az Enel szakembereinek elkötelezett csapata segítséget és információt nyújt Önnek az elektromos áram / földgázellátással kapcsolatban.

Ha jobban meg szeretne ismerkedni velünk, és további részleteket szeretne megtudni az Enel ajánlatairól, vegye fel velünk a kapcsolatot a 021 9977 -es számon (hívjon normál tarifával), vagy várjuk Önt a csíkszeredai Enel üzletben, Gál Sándor utca 7. sz. Az “Enel ezen a nyáron azonnali nyereményekkel lep meg” kampányban szereplő Enel üzletek teljes listája elérhető a www.enel.ro oldalon.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.