Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Cum să ai grijă la înşelăciunile de la cazinourile online

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Este foarte clar că partea de siguranţă este criteriul care trebuie să primeze pentru fiecare jucător. Dar oricât de atent ai putea să fi la aceste lucruri, se întâmplă ca şi cei mai experimentaţi jucători să cadă pradă unor înşelăciuni nedorite.

Şi poate că nu o să regreţi atât de tare sumele pierdute dar vei constata că îţi vei pierde încrederea în orice joc de noroc ai alege să accesezi după o astfel de experienţă nefericită. Vei pierde în acest caz distracţia pe care un site pentru jocuri de noroc o oferă dar şi posibilitatea de a face ceva bani suplimentari.

Din fericire pentru orice jucător există câteva căi de a te feri de aceste platforme mincinoase şi de a le identifica pe cele mai sigure şi serioase. Citeşte deci articolul care urmează, ia-ţi măsurile de precauţie care se impun şi în mod cert nu vei cădea pradă acestor înşelăciuni nedorite.

Tipuri de înşelăciuni

Dacă vrei jocuri Sizzling Hot 7777 gratis, le găseşti pe toate platformele pentru jocuri de noroc în versiunea fără plată sau cu bani reali. Este modul în care acestea te ajută să le cunoşti modul de funcţionare şi tabela de plăţi dar să faci asta fără să te coste absolut nimic.

Cunoşti acum ce are jocul de oferit şi vei putea decide dacă faci ulterior pasul la o miză reală de joc. La fel o să procedezi şi cu platformele care se pretează la înşelăciuni, va trebui să le cunoşti principalele tipuri de înşelăciuni, astfel încât să le eviţi de la prima întâlnire.

Sunt câteva aspecte care trebuie să îţi ridice întrebări şi care de obicei dau certitudinea că te afli în faţa unor cazinouri online care sunt nesigure. Majoritatea dintre acestea se dau singure de gol mai ales atunci când:

  • Au repetate întârzieri la plata câştigurilor, indiferent de cuantumul acestora
  • Termenii şi serviciile oferite lucrează doar în avantajul lor
  • Jocurile oferite cedează foarte rar câştiguri

Sunt principalele semnale de alarmă care trebuie să îţi dea de gândit atunci când le întâlneşti. Şi dacă persistă, atunci ai certitudinea că eşti într-un cazino nesigur, pe care ai face bine să îl părăseşti cât mai repede cu putinţă.

Cercetează înainte să joci

Cea mai bună modalitate prin care poţi evita să accesezi un cazino periculos este să faci puţină muncă de cercetare. Nu trebuie să te transformi într-un detectiv ci pur şi simplu să fii atent la informaţiile cu care intri în contact.

Cazinourile care operează legal pe piaţa industriei jocurilor de noroc nu au nici un raţionament pentru a ascunde date care le certifică legalitatea, dimpotrivă. Tocmai de aceea, o platformă care se respectă şi care te respectă trebuie să publice:

  • Date care ţin de licenţă deţinută, de unde să reiasă valabilitatea acesteia
  • Termeni şi condiţii publicaţi la vedere
  • Metode de plată eficiente
  • Servicii rapide de rezolvare a doleanţelor jucătorilor

Sunt doar câteva din datele pe care trebuie să le vezi pe o platformă care îţi trezeşte interesul şi de care trebuie să te convingi că sunt cât se poate de veridice. Din fericire pentru jucătorii din ţară, avem la dispoziţie site-ul oficial al ONJN.

Aşa cum ştii, acest organism reglementează activitatea tuturor cazinourilor din ţară, indiferent că sunt fizice sau activează în mediul online. Şi tot ONJN este cel care oferă şi licenţa de funcţionare pentru o perioadă garantată de 10 ani de zile.

Dar dacă ai suspiciuni legate de un site care înşeală, este posibil să îl găseşti pe lista neagră a acestei organizaţii. Toate platformele care au probleme cu plăţile şi cu siguranţă jucătorilor se regăsesc acolo şi urmarea este că au activitatea suspendată.

Nu trebuie decât să accesezi pagina oficială a instituţiei şi să faci o rapidă trecere în revistă a noutăţilor. Vei găsi în egală măsură şi date despre cele mai noi platforme acreditate dar şi despre cele care pun probleme jucătorilor.

În funcţie de datele publicate de acest organism vei ştii să te fereşti şi să eviţi să joci pe un asemenea site. Şi totul nu te va costa decât câteva minute din timpul tău dar te vor feri pentru viitor de cele mai proaste alegeri.

Oferte prea bune ca să fie adevărate

Dacă eşti de multă vreme implicat în jocurile de noroc, ştii cam ce are de oferit o platformă în materie de oferte. Şi dacă o asemenea ofertă este prea bună ca să fie adevărată, îţi va ridica încă de la început semne de întrebare. Aşa cum ştii, majoritatea ofertelor cazinourilor legale se învârt cam în aceleaşi repere. Un bonus de client nou are cam aceeaşi valoare monetară şi oferă un număr de rotiri gratuite în acelaşi ordin de mărime.

Cam tot ce ţine de bonusuri şi de promoţii sunt asemănătoare pentru simplul motiv că orice platformă online se gândeşte de 2 ori înainte de a oferi bani gratuiţi. O fac pentru a fideliza clienţii dar şi pentru a atrage alţii noi, aşa că este normal să întâlneşti asemenea promoţii.

Semnele de întrebare trebuie să apară atunci când o asemenea ofertă iese din parametrii obişnuiţi. Nici nu sunt greu de identificat, atunci când vezi oferite sume de câteva ori mai mari decât în mod obişnuit, deja ai primul indiciu că se pregăteşte o înşelătorie.

Nu trebuie decât să o compari cu cele existente deja în mediul online pentru a face încă de la prima vizualizare o diferenţă majoră. Ce este prea bun ca să fie adevărat de obicei chiar aşa şi este, deci dacă identifici o asemenea ofertă treci mai departe şi nu îi da curs.

Concluzie

Există anumite platforme care încearcă să înşele bună credinţă a jucătorilor care aleg să le treacă pragul. Din fericire însă ai la dispoziţie toate informaţiile necesare ca să le poţi identifica şi mai ales să le poţi evita.

Dacă oferta este una prea bună ca să fie adevărată sau întâmpini probleme la plata câştigurilor, este timpul să faci câteva cercetări şi să te convingi că se încearcă înşelarea ta. De aici înainte paşii sunt simpli, părăseşte platforma şi informează autorităţile.

 

 

 

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.