Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dan Tanasă: 30 év alatt nem sikerült 5 ágyat biztosítani a súlyos égési sérülteknek, és a hős-orvost is külföldre kellett küldenünk

Foto: AUR

Dan Tanasă újságíró alkalmatlansággal vádolja a jelenlegi politikai osztályt, hangsúlyozva, hogy Romániát szolgák és tolvajok irányítják, és minden párt maffiarendszerben jár el.

A televíziós vita során Dan Tanasă elmondta, hogy Románia felháborító helyzetben van, és a változás csak olyan párttal és olyan emberekkel jöhet létre, akik az elmúlt 30 évben nem politizáltak.

“Az egyetlen dolog, amin változtatni kell, az a jelenlegi politikai osztály. Mindezek a pártok, amelyek 30 éve politikát folytatnak, mindannyian politikailag cselekszenek, beleértve a kórház vezetőinek kinevezését is, minden politikai ebben az országban. Az országot 30 éve cselédek, tolvajok irányítják, minden párt a maffiarendszer alapján működik. Vége, elegünk van. A változás csak egy olyan párttal és olyan emberekkel történhet, akik az elmúlt 30 évben nem csináltak politikát “- jelentette ki az újságíró.

Hangsúlyozta, hogy az RMDSZ közvetlenül felelős Románia egészségi állapotáért.

“Hagyjuk abba a politizálást és a lopást. Az emberek szerint nincs pénz, de van pénz, ha a jelenlegi politikai osztály kevesebbet lopna, lenne pénz. A romániai kórházakban 30 év alatt nem sikerült öt ágyat biztosítani súlyos égési sérüléseknek, és külföldre kellett küldenünk Piatra Neamț hősét. Azok pedig, akiknek csendben kellene lenniük, akárcsak a szenátor, beszélnek hozzánk és folyamatosan elmondják, mit és hogyan fognak csinálni. Ha lenne egy kis tisztesség, ezek az emberek hallgatnának “- mondta felháborodottan Tanasă, aki úgy döntött, hogy belép a politikába az AUR színeiben, azzal a párttal, amelynek listáján Maros megye képviselőjelöltjeként indul.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.