Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A medve miatt borboly Csaba brassói rokonokhoz költöztette családját, míg Brüsszelből hazatér

 

 

 

Sajnos egy kellemetlen helyzetben kerültem. Brüsszelben vagyok a Régiók Bizottsága plenáris ülésén. De nem hagyhattam otthon a családomat, ugyanis néhány nappal ezelőtt egy medve megpróbált bejönni az udvarunkra.  Ezekre a napokra, míg nem vagyok otthon Brassóba vittem a rokonokhoz a családomat. Kellemetlen. megoldást kell találni Brüsszelben, hogy családjaink ne kerüljenek hasonló helyzetbe, főleg egy néhány hetes csecsemővel- mondja Borboly Csaba.

Situație incomodă…

Din păcate am ajuns într-o situație incomodă. Mă aflu în Bruxelles la sesiunea plenară a Comitetului Regional. Însă familia nu puteam să las acasă, unde acum câteva zile un urs a încercat să pătrundă în curtea noastră. Pentru zilele astea le-am dus în Brașov, a rude. O situație incomodă. Trebuie găsit o soluție, și în Bruxelles ca familiile noastre să nu ajungă în astfel de situații, mai ales cu un bebeluș de doar câteva sâptânăni. #pericolursi

Publicată de Csaba Borboly pe Joi, 7 februarie 2019

Nem akarok a medvével tartani, de úgy tudom Brassóban is szabadon járkál Mackó uraság…

De vicc nélkül, és anélkül, hogy nyomást gyakorolnánk a döntéshozókra, hogy radikális intézkedést hozzanak a Hargita megyében pánikot keltő és garázdálkodó medvék ellen, a helyzetet úgy kell kezelni, hogy senki se szenvedjen: sem az emberek, sem a vadak. Mégis, az Agerpres szerint a Környezetvédelmi Minisztérium kibocsájtotta a kilövési engedélyt a csíkszeredai kórház körül ólálkodó medvére.

„A tegnapi nap folyamán a Környezetvédelmi Minisztérium kiadta a kilövési engedélyt a csíkszeredai megyei kórház körül már sokszor látott medvére, amelyik több háztáji gazdaságba is behatolt károkat okozva és veszélyeztetve a környéken lakók életét. A rendeletet a vadászegyesület kilövési kérelmének benyújtását követő 24 órán belül kibocsájtották, mondta Szép Róbert.

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük