Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A MOL Romania és A Közösségért Alapítvány nyolc egymást követő éve segít megszerezni a Jogosítványt a jövőhöz hátrányos helyzetű fiataloknak

 

 

  • A 2015 novemberében indult program idén elérte a nyolcadik kiadását;
  • Eddig a programon keresztül több mint 292 fiatal kapott támogatást autósiskolai tanfolyamokon való részvételhez;
  • A támogatási kérelmeket 2023. január 24-ig lehet benyújtani.Jogosítvány a jövőhözJogosítvány a jövőhöz 2022 Plakát

 

A Közösségért Alapítvány a MOL Románia támogatásával meghirdeti a Jogosítvány a jövőhöz 2022. évi, nyolcadik kiírását, 1997. november 24. és 2004. november 24. között született romániai diákok, valamint általános-, közép- vagy szakiskolai végzettséggel rendelkező, szerény anyagi körülmények között élő fiatalok számára, akiknek a gépjárművezetői – személygépkocsi, tehergépkocsi, autóbusz, traktor, erőgépek stb. – jogosítvány megszerzése érdekében anyagi támogatásra van szükségük. Az érdeklődők 2023. január 24-ig jelentkezhetnek online, illetve postai úton is elküldhetik az iratcsomót A Közösségért Alapítvány honlapján- www.pentrucomunitate.ro elérhető információk szerint.

Pályázhatnak: 18-25 év közötti, hátrányos anyagi körülmények között nevekedő, általános-, közép- vagy szakiskolai végzettséggel rendelkező fiatalok.

A program részletes bemutatása (tájékoztató, pályázati formanyomtatványok) a www.pentrucomunitate.ro  és a www.molromania.ro  honlapon található meg.

A programról:

A Jogosítvány a jövőhöz programot A Közösségért Alapítvány szervezi a MOL Románia által rendelkezésre bocsátott pénzalapból. A program anyagi támogatást biztosít 18-25 éves, hátrányos helyzetű fiatalok részére, B, C, D kategóriájú (beleértve traktor, trolibusz és villamos) gépjárművezetői engedély költségeinek fedezéséhez, akik számára a hajtási engedély feltétel vagy előny a munkavállalásnál, vagy hasznos eszköz a munkaköri teendők ellátásában azoknak, akik már dolgoznak.

MOL Romania

A MOL Románia a MOL-csoport leányvállalata és Románia egyik legjelentősebb olajvállalata, amely több mint 25 éve van jelen a helyi piacon. A MOL Románia kiterjedt termék- és szolgáltatásportfólióval rendelkezik az üzemanyagok, kenőanyagok, petrolkémiai termékek és bitumen kereskedelmében. Jelenleg a cég országszerte 253 töltőállomással, két üzemanyag-raktárral Gyurgyevóban és Mezőtelegden, valamint egy LPG-terminállal rendelkezik Mezőtelegden. A MOL Románia cégközpontja Kolozsváron, üzleti központja Bukarestben, adminisztratív központja Aradon van, és több mint 260 alkalmazottat foglalkoztat. A MOL Románia az olajtársaságok közül elsőként vezetett be hűségprogramot, a MOL MultiBonust, amely jelenleg digitális változatot is kínál a MOL Go alkalmazáson keresztül. A MOL Románia 2018-tól része a NEXT-E projektnek, amelynek célja elektromos járművek töltőállomásainak telepítése. A MOL Románia aktív tagja azoknak a közösségeknek, amelyekhez tartozik és azon túl is, az oktatás, a sport, az egészségügy és a környezetvédelem területére kiterjedő társadalmi felelősségvállalási programok révén.

A MOL csoport

A MOL-csoport egy nemzetközi integrált olaj-, földgáz-, petrolkémiai és kiskereskedelmi vállalat, amelynek székhelye Budapesten található. Több mint 30 országban működik, dinamikusan 24 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte, és több mint 100 éves iparági tapasztalattal rendelkezik. A MOL-csoport három finomítót és két petrolkémiai egységet irányít integrált ellátási lánc menedzsment szinten Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban. A társaság Közép- és Délkelet-Európa 9 országában közel 2000 töltőállomásból álló hálózattal is rendelkezik. A MOL-csoport kutatási és termelési tevékenysége mögött több mint 85 éves tapasztalat áll a szénhidrogén területen és 30 éves CO2 besajtolásban. Jelenleg 8 országban folytatnak termelési tevékenységet, 6 országban pedig kutatási tevékenységet. A MOL elkötelezett amellett, hogy hagyományos fosszilis tüzelőanyag-alapú tevékenységét fenntartható, alacsony szén-dioxid-kibocsátású üzleti modellé alakítsa, és 2050-re nettó szén-dioxid-semlegessé kíván válni, miközben hozzájárul a körforgásos, alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdasághoz Közép- és Kelet-Európában.

A Közösségért Alapítványról

A Közösségért Alapítvány egy 2008-ban Kolozsváron megalakult nonprofit szervezet, melynek célja a tehetség, a tudás, a szolidaritás, a közösségi értékek támogatása, hogy világunk barátságosabb legyen. A meghirdetett célok elérése érdekében az Alapítvány a kulturális, oktatási, szociális, közösségi, sport és rekreációs tevékenységeket támogatja. Támogatja a bajba jutott gyermekeket és fiatalokat, valamint a gyógyulásukkal és rehabilitációjukkal foglalkozó szervezeteket is.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.