Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

A Csíkszeredai Katasztrófavédelmi Bizottság ülésén hozott határozatok

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

A Csíkszeredai Katasztrófavédelmi Bizottság május 28-i ülésének két központi témája a következő heti változásokra való felkészülés és a Csíksomlyói Pünkösdi Búcsú volt. Jövő héttől újraindul a tömegszállítás, ötnaposra bővül az ideiglenes piac és a végzős évfolyamok számára „becsengetnek” az iskolákban.

A bizottság elnöke, Ráduly Róbert Kálmán polgármester az ülést követő sajtótájékoztatón kifejtette: jövő héttől heti ötnaposra bővül az Erőss Zsolt Aréna melletti ideiglenes zöldségpiac (hétfőtől péntekig 9.00–18.00 óra között), és keddtől újraindul a városi tömegszállítás is.

Az iskolák a nyolcadik és a tizenkettedik osztályosok számára ismét megnyitnak, ezért a polgármesteri hivatal fertőtlenítő-adagolókkal és fertőtlenítőszerrel, valamint digitális hőmérővel látta el az intézményeket, és várhatóan ezen a hétvégén átvehetik az ózongenerátorokat is.

A Csíksomlyói Pünkösdi Búcsúval kapcsolatban ismét tolmácsolta a városvezetés üzenetét: lélekben vegyünk részt az idei búcsún, a televízión, a rádión vagy a SzeredApp okostelefonos alkalmazáson otthonról követve a szentmisét.

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük