Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Garázsbontás: hulladékgyűjtő konténereket helyeznek ki

Az Eco- Csík Kft. közleménye:

A garázsbontásokból származó hulladék tárolására konténereket helyezünk ki csütörtökig Csíkszeredában azokon a helyszíneken, ahol a bontások történnek.

A tömeges garázsbontás miatt a szelektív gyűjtőpontoknál nap mint nap kezelhetetlen mennyiségű hulladék, törmelék gyűl össze: lehetetlen időben elszállítani, ezért nemcsak a felhalmozódó hulladék látványa aggasztó, hanem az is, hogy a szél széthordja.

Ennek megelőzése érdekében Csíkszereda Polgármesteri Hivatala konténerek kihelyezését kérte az Eco-Csík Kft. hulladékgazdálkodási vállalattól. Ezeket azon helyszíneken helyezzük el – legkésőbb csütörtökön –, ahol nagyobb mértékű garázsbontás történik.

A polgármesteri hivatal és az Eco-Csík Kft. arra kéri a lakosságot, hogy a bontásból származó hulladékot, törmeléket ezután csakis ezekbe a konténerekbe gyűjtse – tehát ne a gyűjtőpontoknál –, ugyanakkor a háztartási hulladékot a gyűjtőpontoknál kihelyezett edényekbe üríthetik.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük