Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Online lehet igényelni a pályázati szerződés módosítását

Az AFIR az Országos Vidékfejlesztési Program 2020 pályázatai kedvezményezettjeinek tudomására hozza, hogy mostantól online módosíthatják a pályázati szerződést. Az elektronikus úton benyújtott pályázatok esetében kizárólag az alkalmazáson keresztül lehet kérést benyújtani, a pályázó felhasználói fiókjából. Ezek lehetnek kis és nagyméretű módosítások, illetve a pályázat kivitelezési határidejének módosítása. További eszközölhető módosítások: a székhely módosítása, a számlaszám megváltozása, az üzleti terv módosítása, technikai változások vagy a műszaki megoldások változtatása, a kedvezményezett elnevezésének megváltoztatása, a finanszírozási szerződés átruházása, stb.

A Finanszírozási szerződés módosításához szükséges a C3.1- Nota explicativa pentru modificare Contractului de Finantare formanyomtatvány kitöltése és feltöltése, amely megtalálható a www.afir.info portálon, a Tipizate címszó alatt.

A módosítási igénylés benyújtási módjának útmutatóját tartalmazó kisfilm megtekinthető az Ügynökség honlapján- „Instrucțiuni depunere proiecte” részlegen, vagy a YouTube csatornán-  „AFIR România” címen.

Vidéki beruházásokat Finanszírozó Ügynökség- AFIR

004 031 860 27 47;  relatii.publice@afir.info; www.afir.info
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.