Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Autoritățile au identificat 16 locuri în care au fost depuse ilegal deșeuri

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc transmite că a identificat 16 locuri unde au depus ilegal deșeuri.
„Au fost cazuri când s-au dat amenzi în valoare de 3.000 de lei. Au fost și surprize neplăcute (…) diverse persoane (de moravuri îndoielnice) au preluat deșeuri cu promisiunea că le vor folosi ca material de aprindere a focului,  însă acestea au  fost abandonate pe domeniul public al municipalității.”, menționează Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
Primăria, împreună cu Poliția și cu Garda de mediu, va interveni cu rigurozitate împotriva celor care depun deșeuri pe domeniile publice/private ale municipalității. Depunerea ilegală se sancționează cu amendă și, după caz, cu confiscarea mijlocului de transport folosit în vederea înfăptuirii actului ilicit.
Deșeurile trebuie să fie transportate numai de firmele specializate!Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.