Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Keresztény anyákról és nagyszüleinkről. A gyerekkorukról és a mi gyerekkorunkról

„Az Idősek tiszteletének éve” országos projekt keretében megvalósuló tevékenység- a Calimanel Ortodox Egyházközséggel és a „Sf. Ilie” Általánso Iskolával közösen.

Harmadik alkalommal látogattak el az V. és VIII. osztályos tanulók a „A Keresztény Anya” nevet viselő Szociális Központba. Cătinean Petru atya megosztotta velünk, hogy a március 25-i Angyali üdvözlet ünnepe tisztelgés a keresztény anya előtt, és hogy az anya milyen fontos szerepet tölt be életünkben: ő a minden, egyedülálló, különleges, megvéd, ő….

A diákok az idősekkel közösen végeztek tevékenységet, örülve a felnőttek tapasztalatának és a fiatalság elsöprő erejének!

G.úr, a Szociális Központ lakója mesélt gyermekkoráról és diákéletéről az 1960-as-1970-es évekből, a diákokat érdekelte, hogy milyenek voltak akkoriban a gyerekek, milyen őrült dolgokat műveltek és mit játszottak, az átélt körülményeket és nehézségeket. Különleges nap volt, sok emlékkel!
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.