Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

15 éves az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság

Foto: Pressalert.ro

A belügyminisztérium keretein belül működő Országos Korrupcióellenes Igazgatóság május 30-án ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a belügyminisztérium személyzete körében tevékenykedő korrupciót megelőző és leküzdő struktúra.

A korrupció elleni küzdelem 15 éve alatt intézményünk állandóan fejlődött mind a megelőzés, mind a korrupcióellenes tevékenységek szintjén, megerősítve intézményi szintű szerepét.

A nyilvánossággal való kommunikáció fő csatornájaként a 0800.806.806 számú, a korrupcióellenes telefonos ügyfélszolgálat közvetlen eszközt biztosít a polgároknak a korrupció bejelentésére, amely Romániában bármely vezetékes vagy mobiltelefon-hálózatból elérhető. Helyi szinten az Országos Korrupcióellenes Igazgatóságot a Hargita Megyei Korrupcióellenes Szolgálat képviseli, amelynek székhelye Csíkszereda, Testvériség sugárút 6, telefon/fax: 0266310280.

Hargita megye polgárai, akik tenni szeretnének a korrupció ellen, bejelentést tehetnek a 0800.806.806 telefonszámon, a harghita.dga@gov.ro e-mail címen vagy a megyei struktúra székhelyén.

 

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük