Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Új igazgatója van a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökségnek

 

Június 9-től Moraru Mihai Liviu a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség új főigazgatója, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium 2020.06.09/R/1834-es rendelet értelmében.

Moraru Mihai Liviu 14 éves tapasztalattal rendelkezik az országos vidékfejlesztési programok technikai és pénzügyi végrehajtásában. és a SAPARD program végrehajtási időszaka óta tagja az Ügynökség csapatának. Ezen időszak alatt az összes szakmai szakaszon átment, kezdve a 2016-os kezdő ellenőrként való alkalmazásától, tanácsadó, szolgálatvezető, később pedig a Suceava megyei iroda igazgatója volt.

Moraru Mihai Liviu 37 éves, Vatra Dornei- ben született. A bukaresti Agronómiai és Állatorvostudományi Egyetemen – Kertészeti és Tájépítészeti Karon végzett – mérnökként. A mezőgazdasági turizmus és az állami élelmezés menedzsmentjének mesterfokozatával is rendelkezik.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.