Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Dispozitiv de siguranţă publică într-un cartier din Miercurea Ciuc, după un scandal

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

În urma unui scandal în care au fost rănite trei persoane, într-un cartier din Miercurea Ciuc s-a constituit un dispozitiv de siguranţă publică, format din poliţişti şi jandarmi, care patrulează în zonă, ”pentru a preîntâmpina apariţia unor evenimente similare”, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, un scandalul s-a produs marţi seara, într-un cartier mărginaş al municipiului Miercurea Ciuc, unde, pe fondul consumului de alcool, doi fraţi şi tatăl lor au mers la domiciliul unei alte familii, unde s-a iscat un conflict spontan, în care cei implicaţi s-au lovit reciproc.

Trei persoane au ajuns la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc cu plăgi la nivelul feţei şi capului, dar nu a fost nevoie de internarea acestora.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au sancţionat contravenţional cinci persoane care au fost implicate în scandal, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi s-au sesizat din oficiu ‘sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe’.

Sursa: voceatransilvaniei.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.