Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Distribuție Energie Electrică România Hargita megyei kirendeltsége több mint 12 millió lejes beruházást hajtott végre

 

 

A Distribuție Energie Electrică România Hargita megyei kirendeltsége 2022-ben több mint 12 millió lejt fektetett be az áramelosztó rendszer korszerűsítésébe és fejlesztésébe.

A munkálatok az optimális feszültségszint biztosítására, az elosztott villamos energia minőségének javítására, a zavarok számának csökkentésére, a hálózati veszteségek csökkentésére és implicit módon a karbantartási költségek csökkentésére irányultak.

A Hargita megyei hálózati infrastruktúra bővítésének egyik legfontosabb beruházása Hidegkút elektromos hálózatának korszerűsítése.

A 660 000 lej értéket meghaladó projekt megvalósításával fogyasztók százai részesülnek magas színvonalú, biztonságos feltételek melletti szolgáltatásban, csökkentve ezzel az áramellátási szünetek számát és időtartamát.

A Hargita megyei kirendeltség az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások javítása, a villamosenergia-ellátási szünetek számának és időtartamának csökkentése, valamint a működési hatékonyság csökkentése érdekében az alábbi jelentősebb munkákat végezte el:

Ø Rugonfalván a kisfeszültségű elektromos elosztó hálózat korszerűsítését célzó munkálatok zajlottak, a meglévő klasszikus vezetékek szigetelt, csavart vezetékekre cseréjével, ami az elosztói szolgáltatás minőségének javításához járul hozzá az optimális elektromos feszültség biztosításával

Székelyandrásfalva

 

Ø Székelyandrásfalván a kisfeszültségű elektromos elosztó hálózat korszerűsítését végezték el, a meglévő vezetékeket szigetelt vezetékekre cserélték, a több mint 1000 fogyasztó villamosenergia-ellátása biztonságának növelése érdekében;

Ø Recsenyéden és Talakfalván a kisfeszültségű elektromos hálózat korszerűsítését és korszerű berendezésekkel való felszerelését végezték el, a villamosenergia-minőségi paramétereinek ellenőrzése érdekében. E munkák előnyei a villamosenergia-ellátás megszakításainak számának csökkentésében, a feszültségszint javításában és a fogyasztók elektromos hálózathoz való csatlakozási kapacitásának növelésében rejlenek.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.