Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(DOCUMENT) LISTA țărilor cu risc epidemiologic, actualizată (21 mai)

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

CNSU a actualizat vineri, 21 mai, lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat.

Clasificarea țărilor în funcție de riscul epidemiologic este realizată acum în trei categorii: zona verde, zona galbenă și zona roșie.

„Lista este diferenţiată pe coduri – verde, galben şi roşu, exact după incidenţele din România. Motivul pentru care s-a făcut acest lucru este pentru a nu intra brusc ţări care ne depăşesc cu foarte puţin. Dacă este în codul galben, persoana nu intră în carantină dacă este vaccinată sau prezintă un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore. Dacă este din zona roşie, fie persoana este vaccinată, fie intră în carantină. ”explica, în urmă cu o săptămână, secretarul de stat Raed Arafat .

Cei care vin din zona verde nu mai au nevoie de niciun fel de document. Carantina pentru cei din zona roşie este de 14 zile. Dacă fac un test RT PCR şi rezultatul este negativ se poate ieşi din carantină în cea de-a zecea zi.

  • HOTĂRÂREA nr. 31 din 21.05.2021 poate fi vizualizată AICI
  • Clasificarea țărilor în funcție de incidență poate fi vizualizată AICIVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.