Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

23 ezer lej ellopásával gyanúsított két férfit vett őrizetbe a rendőrség Székelyudvarhelyen

Lopás miatt őrizetbe vettek két Maros megyei férfit, akiket a Székelyudvarhelyi Bíróság elé állítanak 30 napos letartóztatás javaslatával.

A székelyudvarhelyi rendőrkapitányság nyomozóinak idén március 14-én sikerült azonosítani és őrizetbe venni a Maros megyei 48 és 53 éves, marosfelfalui és szászrégeni férfit, akiket 23 ezer lejes összeg eltulajdonításával gyanúsítanak. Tegnap két házkutatást követően a két férfi lakcímén, megtaláltak és további nyomozás céljából lefoglaltak egy autózavaró berendezést, amellyel a cselekményt elkövették volna.

A két férfit lopás bűntettének elkövetése miatt 24 órára őrizetbe vették, és 30 napos előzetes letartóztatás javaslatával állították bíróság elé.

Folyó év március 14-én egy 60 éves korondi férfi értesítette a székelyudvarhelyi rendőrséget arról, hogy az egyik székelyudvarhelyi utcában parkoló furgonjának hátsó ülésén hagyott pénztárcájából 23 ezer lejt loptak el. Az első rendőri vizsgálatokból kiderült, hogy az őrizetbe vett férfiak még aznap, délelőtt 11 óra körül követték volna el a tettet, kihasználva, hogy a sofőr őrizetlenül hagyta a furgont.

A rendőrség nyomozást indított és ezt követően sikerült azonosítani és őrizetbe venni a cselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket.

  • a Hargita megyei rendőrség által közölt információkVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.