Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A rendőrök két ittasan vezető személyt észleltek. Egyikük balesetet is okozott

 

 

Két ittas sofőrt észlelet a rendőrség az 578-as európai, és a 138-as megyei úton.

Az E578-as európai és a DJ138-as megyei úton egy csíkszentdomokosi és egy máréfalvi sofőrt észleltek a rendőrök, akik alkohol befolyása alatt ültek volánhoz, egyikük balesetet is okozott.

Folyó év április 15-én reggel 6:00 óra körül a csíkszeredai vidéki rendőrség a forgalomban észlelt egy 37 éves férfit, aki az E578-as európai úton Csíkszereda- Gyergyószentmiklós között alkoholos befolyásoltság alatt közlekedett személygépkocsival. A csíkszentdomokosi lakhelyű férfit a rendőrök alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény 0,50 mg/l feletti alkoholkoncentráció volt az általa kilélegzett levegőben. Az ügyben ittas vezetés miatt indul eljárás.

Ugyanezen a napon 21:00 óra körül értesítették a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy anyagi kárral járó közúti baleset történt a 138-as megyei úton. A rendőrök által a helyszínen végzett vizsgálatokból kiderült, hogy egy 53 éves máréfalvi férfi a 138-as számú megyei úton Fenyéd- Zetelaka irányban autót vezetett. Elvesztette uralmát a jármű felett, lesodródott az úttestről az árokba. Az autóvezető által kilélegzett levegőben 0,40 mg/l alkohol volt. A szóban forgó személyt a kórházba kísérték biológiai próbavételre. A kórházba a férfi fájdalomra panaszkodott, amire orvosi ellátást kapott. A rendőrök gondatlanságból okozott testi sértés és ittas vezetés miatt indítanak eljárást az ügyben.

Forrás: Hargita megyei rendőrség

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.