Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi bărbați din Harghita s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

La data 28 august 2022, în jurul orei 10:30, un bărbat de 47 de ani, din localitatea Remetea, a fost depistat de polițiștii harghiteni în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat, în localitatea Cristuru Secuiesc, având 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul nefiind posesor de permis de conducere.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și sub influența alcoolului.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 20:20, polițiștii au identificat un bărbat de 32 de ani, din localitatea Ghimeș, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.127/A, în localitatea Lunca de Jos, fără a deține permis de conducere valabil.

În cazul bărbatului din Remetea  fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat și sub influența alcoolului, iar cel din Ghimeș s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.