Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Két, lopással gyanúsított székelyudvarhelyi férfit fogott el a rendőrség

Kedden, 2021 június 8-án, az elmúlt 10 nap során végzett konkrét vizsgálati és nyomozási tevékenység eredményeként a Hargita megyei rendőrök azonosították egy székelyudvarhelyi lakásból történt lopás gyanúsítottjait, egy 21, illetve egy 30 éves helyi lakos személyében.

„Ez év május 29-én este arról értesítette a székelyudvarhelyi rendőrséget egy nyikómalomfalvi férfi, hogy 20:00 óra körül betért a szülei székelyudvarhelyi, kb. négy éve lakatlan házába, ahol a kaput nyitva találta, a bejárati ajtó fel volt feszítve, és a házból több tárgyat elloptak, köztük három varrógépet, egy kakukkos órát, az okozott kár kb. 2500 lej.

A nyomozás során a rendőrség adatokat és bizonyítékokat gyűjtött, amelyek szerint a tettet az azonosított férfiak követték el, esetleg egy harmadik személy kíséretében.

A két gyanúsítottat 24 órára őrizetbe vették, június 9-én az ügyet a bíróságnak adják át az előzetes letartóztatás javaslatával minősített lopás bűntettének elkövetése miatt”, közölte a Hargita megyei rendőrség.

A kivizsgálás folytatódik az ügyben érintett összes személy azonosítása és a bűncselekmény teljes dokumentálása, valamint az okozott kár teljes megtérítése érdekében.

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük