Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doi conducători auto fără permis identificaţi de poliţişti în traficul rutier, ambii pe raza municipiului Topliţa

La data de 10.09.2015, în jurul orei 15:45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Topliţa, în timp ce efectua activităţi pe linia supravegherii şi controlului circulaţiei pe strada Avram Iancu, l-a identificat pe B.C.S. de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără să posede permis de conducere.

După aproximativ 45 de minute, în jurul orei 16:30, V.I. de 59 de ani, din municipiul Topliţa, a fost depistat de un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Topliţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, tot fără să posede permis de conducere.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluţii legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Sursa: www.politiaharghita.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.