Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miután a személygépkocsi beleakadt egy teherautóba, a vezető és utasa leszerelték a rendszámtáblát és elszaladtak a helyszínről

Illusztráció

Autóvezető és utas, mindketten ittas állapotban, egy közúti balesetet követően leszerelték a jármű rendszámtábláját és megpróbáltak elmenekülni.

2020 május 25- én, 23:20 körül, egy csíkkozmási 21 éves fiatal az 578-as európai úton vezetett egy személygépkocsit, amikor Csíkszentkirály területén egy nagyon veszélyes kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett és bal első oldalával beleakadt az ellenkező sávon szabályosan közlekedő, 33 éves balánbányai személy által vezetett járműegyüttes bal oldalába.

Az ütközés után azonnal a személygépkocsi vezetője és 33 éves utasa leszerelték a személygépkocsi rendszámtábláját és elhagyták a baleset helyszínét, Csíkszentmárton felé menekülve.

A rendőrség rövid időn belül azonosította a két személyt Csíkszentkirály területén és a baleset helyszínére kísérték őket, és megállapítást nyert, hogy 0,49, illetve 1,19 mg/l alkoholkoncentráció van a leheletükben.

Az ügyben eljárás indul.

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük