Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vádirat ütlegelésért vagy egyéb erőszakos cselekményért, rongálásért, lopásért

 

Bákó és Hargita megyei rendőrök a mojnesti ügyészség koordinálásával öt helyszínen házkutatást tartottak a két megyében ütlegelés vagy egyéb erőszakos cselekedettel, rongálással és lopással gyanúsított személyeknél. Négy személyt kísértek a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőségre kihallgatásra.

Bákói bűnügyi nyomozók és rendőrök a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség támogatásával a mojnesti ügyészség koordinálásával a mai nap reggelén, öt helyszínen tartottak házkutatást, egyet Bákó megye, négyet pedig Hargita megye területén, az Úzvölgyében ütlegelés, rongálás és lopás elkövetésében gyanúsított személyek lakásán.

A házkutatások során a rendőrök lényegi bizonyítékokat foglaltak le a vizsgálat folytatásához.

Négy előállítási parancsot is végrehajtottak, négy, 45 és 58 év közötti Hargita megyei férfit kísértek a Hargita megyei rendőrségre kihallgatásra és a törvényes intézkedések elrendelésére– nyilatkozta Cretu Catalina, helyettes rendőrfőnök.

A rendőrség folytatja a kivizsgálást a két bűnügyi dosszié kapcsán a mojnesti ügyészség koordinálásával a bűncselekmények dokumentálása érdekében.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.