Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Hamis gépjárművezetői jogosítvánnyal közlekedtek

 

Egy Bákó és egy Maros megyei személyt talált a rendőrség, akik jogtalanul vezettek gépjárművet a Hargita megyei közforgalomban.

2019 március 25-én a közúti rendőrség Székelykeresztúron, a DN 13C úton igazoltatták a 31 éves G.R. gyimesbükki lakost. A rendőrök kérésére az autóvezető egy másik állam által kiállított hajtási jogosítványt mutatott fel, de az ellenőrzést követően kiderült, hogy nem jogosult semmilyen gépjármű kategória vezetésére.

Ugyanazon a napon, Újszékely területén, a DN 13C jelzésű országúton közlekedett a 39 éves fehéregyházi S.F.C., aki hasonlóan egy másik állam hatóságai által kiállított gépjárművezetői jogosítványt mutatott fel, de ebben az esetben is kiderült, hogy a szóban forgó személy nem jogosult gépjármű vezetésére.

Mindkét esetben eljárás indul jogosítvány nélküli vezetésért közutakon, cinkosságért okirat hamisításban, hamis iratok használata miatt, az ügyet a székelyudvarhelyi ügyészségnek adják át.

  • Hargita megyei rendőrségVélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.