Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Două incendii, anunțate aproape concomitent, într-o localitate din Harghita. O persoană s-a electrocutat

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate duminică, 28 august, să intervină la două incendii care s-au produs în localitatea Lueta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Harghita, patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru stingerea a două incendii, anunțate aproape concomitent, în localitatea Lueta.

Primul incendiu s-a manifestat la mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați.

„O persoană, care s-a electocutat ușor (a atins un cablu electric), a primit îngrijiri din partea echipajului SMURD. Victima a fost preluată și transportată la spital.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Cel de-al doilea incendiu s-a produs la o casă de locuit.

Din fericire, ambele incendii au fost localizate de pompieri în cel mai scurt timp. Pentru lichidarea incendiilorau intervenit și pompierii voluntari din Merești, Lueta, Vlăhița și Căpâlnița.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.