Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Székelyudvarhely 20 utcájában szünetel a földgázszolgáltatás csütörtökön, december 9-én

Specifikus munkálatok elvégzése miatt a Delgaz Grid vállalat kénytelen szüneteltetni a földgázszolgáltatást csütörtökön, december 9-én, 8:00- 18:00 óra között a következő székelyudvarhelyi utcákban: Kőkereszt, Bethlen Gábor, Mihály udvar, Kárpátok bejárat, Cekend bejárat, Kalonda bejárat, Szűcs udvar, Vásártér (nr. 2), Solymossi, Gyár, Kornis Ferenc, Attila, Eötvös József, Tompa László, Petőfi Sándor, Vár, Tó, Fások (Fortuna tömbház), Bethlen és Görbe.

A vállalat arra kéri a fogyasztókat, hogy zárjanak el minden tüzet, a földgázszolgáltatás újraindítása után pedig figyeljék az égést 30 percen át.

Ha jellegzetes gázszagot észlelnek azonnal hívják a Delgaz Grid diszpécserszolgálatát a 0800.800.928 ingyenes számon, vagy a 0265.200.928-as telefonszámon.

A vállalat sajnálja az okozott kellemetlenséget és megköszöni az ügyfelek megértését és a munkálatok elvégzéséhez nyújtott támogatását.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.