Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Az E.ON Energie Romania országos tájékoztató kampányt indít az energiapiaci liberalizációról

Az E.ON Energie Romania elindítja a „Liberalizálás ABC-je” kampányt, amelynek célja, hogy minden érdeklődőt tájékoztasson a villamos energia vagy a földgáz versenyképes kínálatának kiválasztásával kapcsolatos legfontosabb szempontokról.

2021 elejétől az energia árát a piaci fejlemények határozzák meg, így azokat már nem a hatóságok határozzák meg. A földgáz esetében a piac liberalizációja 2020. július 1-jén történt.

A társaság által az ügyfelektől kapott legutóbbi kérdések azt mutatják, hogy az eddigi információk ellenére továbbra is kétségek merülnek fel az energiapiac liberalizációja által kiváltott változásokkal kapcsolatban.

A kampány célja, hogy mindenki számára érthetően megválaszolja azokat a konkrét kérdéseket, amelyeket a fogyasztók feltesznek arra vonatkozóan, hogy mit jelent az energiapiac liberalizációja, hogyan válasszanak megfelelő ajánlatot, mire kell figyelni az ajánlat kiválasztásakor, és mi történik, ha nem választanak szabadpiaci ajánlatot.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.