Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Modern orvosi eszközöket adományoz a MOL Romania és a Polgár Társ Alapítvány a csíkszeredai kórháznak

 

2019 – A MOL Románia és a Polgár Társ Alapítvány 270.000 euróval támogatja a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház korszerűsítését. Az adományozott összeget az egészségügyi egység felszerelésére, a legkorszerűbb berendezések vásárlására fordítják.

A Mol Romania adományát követően a megyei kórház gyermekgyógyászati osztálya egy modern ultrahangos készüléket kap, az újszülött osztály egy melegítő ágyat kap. Az onkológiai osztály egy tízszékes onkológiai fotel együttest, valamint egy vénakereső berendezést kap.

Ugyanakkor a kórház egy új, teljesen felszerelt mentővel, valamint a klinikai laboratóriumhoz szükséges felszereléssel gazdagodik.

Az eszközöket a Polgár Társ Alapítvány bevonásával szerzik be a MOL Romania által rendelkezésre bocsátott pénzeszközökből. A Polgár Társ Alapítvány és a kórház közötti együttműködés és folyamatos konzultáció a legmegfelelőbb eszközök kiválasztását eredményezte, mind műszaki, mind orvosi szempontból. Az orvosi eszközök beszerzése folyamatban van, az eszközök legkésőbb az év közepéig a kórház felszerelésébe kerülnek.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük