Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„Közlekedési nevelés- Életre nevelés”

2017 június 12-én a Székelyudvarhelyi „Tompa László” Általános Iskolában, 11:00 órai kezdettel kerül sor a „Közlekedési nevelés- Életre nevelés” versenyre.

Ennek a versenynek fő célja felelős közlekedési magatartás kialakítása a közlekedési szabályok ismerete és betartása alapján, a közlekedési balesetek megelőzése az általános iskolai tanulók körében.

Minden versenyzőnek ismernie kell az országos verseny szabályzatát.

A versenyen való részvételhez az alábbi dokumentumok szükségesek:

  • A versenyzők névjegyzéke az iskolaigazgató és a csapatot felkészítő tanár által aláírva, bélyegzővel ellátva. Az országos forduló esetében a névjegyzéket a megyei tanfelügyelőségnek is láttamoznia kell (lásd 1-es melléklet);
  • Az országos fordulón résztvevők esetében JÁRVÁNYÜGYI bizonylat egyenként a csapat minden tagja számára, illetve a felkészítő tanár számára. Minden forduló esetében a csapat minden egyes tagja, illetve a felkészítő tanár számára kötelező a FIZIKAI ERŐFESZÍTÉSRE ALKALMAS bizonylat.
  • A versenyzők ellenőrző könyvecskéje, a folyó tanévre láttamozva.
  • A résztvevők születési bizonyítványának másolata. A felkészítő tanár felelős a csapat 4 tagja adatainak helyes közléséért. A fenti dokumentumok hiánya a csapat kizárásához vezet. Amennyiben lehetséges a csapat tagjai egységes sportöltözékben vegyenek részt a versenyen. A verseny egész ideje alatt kötelező a védősisak viselése.

A megyei szakaszon résztvevők nevét tartalmazó lista 2017 június 8-ig küldhető be a következő címekre: ildiko.imre@yahoo.com és lucica.erdei@gmail.com
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.