Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Elevi din Harghita, premiați pentru rezultatele obținute la disciplina Limba și literatura română în cadrul examenelor naționale

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Inspectoratul Școlar Județean Harghita va evidenția, pentru al doilea an consecutiv, rezultatele deosebite obținute la disciplina Limba și literatura română în cadrul examenelor naționale din anul școlar 2021-2022.
Festivitatea de premiere se va desfășura marți, 12 iulie, la Casa Corpului Didactic ,„Apaczai Csere Janos” din Miercurea Ciuc.

Vor fi premiați elevii care au obținut cele mai mari note (în ordine descrescătoare, însă cel putin nota 9.00), precum și profesorii lor de limba și literatura română, astfel :
– Evaluare Națională – secția română – 13 elevi
– Evaluare Națională – secția maghiară – 12 elevi
– Bacalaureat – secția română- 15 elevi
– Bacalaureat – secția maghiară – 12 elevi

Premiile (vouchere în valoare totală de aprox. 65.000 de lei) sunt oferite de Septimia Hotels&Spa Resort și de Hotel&Restaurant Gondűző,  Odorheiu Secuiesc.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.