Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Visszatérnek a diákok az iskolába május 5-én/ Forgatókönyv a Hargita megyei iskolák számára

 

A Hargita Megyei Vészhelyzeti Bizottság május 4-i rendkívüli ülésén fogadta el a 2021.04.29/31-es sz. határozatot, az oktatási egységek igazgatóságai által javasolt, és a Megyei Tanfelügyelőség és a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság által jóváhagyott forgatókönyvet a tanításra vonatkozóan május 5-9 időszakra.

A megye 423 oktatási intézménye a következők szerint fog működni:

-130 jogi személyiséggel rendelkező egység közül 54 az 1-es; 51 a 2-es, 25 pedig a 3-as forgatókönyv szerint, egy iskola sem működik online rendszerben (3/2 cikk);

-293 alárendelt egység közül 162 az 1-es, 102 a 2-es, 29 a 3-as forgatókönyv szerint, egy iskola sem működik online módban;

1-es sz. forgatókönyv:

Az óvodások és a tanulók naponta részt vesznek fizikailag a tanításon az iskolákban, a védelmi szabályok betartásával.

2-es sz. forgatókönyv:

a)az óvodások, elemi osztályosok, a VIII., XII. és XIII. osztályok tanulói, valamint a szakiskolák és posztliceális képzés végzősei vesznek részt fizikai formában napi szinte az órákon, a védelmi intézkedések betartásával.

b)A többi osztályok tanulói online tanításban részesülnek.

A Hargita Megyei Vészhelyzeti Bizottság 2021 május 4-i 33-as sz. határozata itt olvasható.

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség és a Hargita Megyei Közegészségügyi Igazgatóság által javasolt forgatókönyv itt található.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük