Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Európa Hargita megyében kezdődik!- Az Európai Néppárt helyi párbeszéde a Közös Agrárpolitika jövőjéről

 

Az RMDSZ-el való sikeres együttműködésre alapozva, Hargita Megye Tanácsa különös figyelmet fordít a helyi kérdésekre, a lakosság igényeinek ismeretére és a lehetőségek értékelésére, nem csak helyi szinten, hanem ország szinten is.

“Fontos, hogy támogassuk közösségeinket és foglalkozzunk azokkal a kihívásokkal, amelyekkel különböző területeken szembesülünk. Az előbb említettek alapján 2018 június 8-án megszerveztük az ENP Grassroots kampányának részét képező ENP első helyi párbeszédét Csíkszeredában, amely megvitatta a közös agrárpolitika jövőjét, különös figyelmet fordítva a helyi termelők, valamint a vidék- és agrárfejlesztési szakemberek támogatása témájára a következő finanszírozási időszakban.

Az esemény fontos lehetőség volt arra, hogy bemutassák az EU tevékenységeinek programjait és eredményeit a résztvevőknek, valamint növeljék a polgárok bizalmát az uniós intézményekben.

A júniusi viták során javaslatokat tettek, és a jelenlévő partnerek egyetértettek azzal, hogy folytatni kell ezt a párbeszédet, azaz a témát számos régióba és megyébe kiterjesztik, mind az országon belül, mind külföldön.

Örömmel tájékoztatjuk Önt egy új ENP helyi párbeszédes rendezvény megszervezéséről Csíkszeredában, Hargita Megye Tanácsának Márványtermében, 2018. december 7-én, 14 órakor. Külföldi vendégek és szakemberek lesznek jelen, többek között Herbert Dorfmann úr, az EP tagja.”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.