Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul, fără triaj epidemilogic și panouri de plexiglas

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a recomandat inspectoratelor şcolare eliminarea triajului epidemilogic şi a obligativităţii instalării de panouri de plexiglas la examenele de la Evaluarea Naţională şi de la Bacalaureat care  vor fi organizate în acest an.

„Am făcut o serie de recomandări Inspectoratelor. În cursul zilei de luni, o să le facem publice. Începem cu recomandările specifice Evaluării Naţionale şi continuăm cu recomandările specifice examenului de Bacalaureat. Printre acestea sunt: eliminarea triajului, eliminarea obligativităţii panourilor de plexiglas, posibilitatea de a crea construcţii pe foaie pentru examenul de Matematică – geometrie, posibilitatea de a sublinia texte pentru examenul de Limba şi literatura română, 15 minute în plus pentru completarea datelor în casete şi am încercat să venim cu toate acele măsuri care să păstreze relevanţa examenelor naţionale, dar să elimine rigiditatea excesivă.”, a explicat ministrul Cîmpeanu,  potrivit Agerpres.

Regulile care rămân însă obligatorii sunt păstrarea distanței și purtarea măștii, a mai declarat Sorin Cîmpeanu.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.