Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Hegymászás és highline az Egyes-kőnél

A Békás-szoros- Nagyhagymás Nemzeti Parkban található Egyes-kő nem lesz olyan magányos 2019 augusztus 15-18 között.

Egy év kihagyás után újból megszervezik a Hargita megyei Egyes-kőnél az Evenimentul de Escaladă și Highline LonelyRock eseményt. Idén két egyesület, az Otdoor Dreams Association és a Maki Climbing a szervezők.

A helyszínen a haladó hegymászók jelentkezhetnek egy mászó versenyre, amelynek premierjét vasárnap tartják. Az esemény lehetőséget ad a highline gyakorlóinak is, ugyanis az előző évekhez hasonlóan, idén is felszerelik az ország egyik legmagasabb highline-ját (60m).

Ezen programok mellett, amelyek célja a hegymászás és a túrázás élményének népszerűsítése, ezekben a sportokban kezdőknek lehetősége nyílik a hegymászás megkezdésére, és az érdeklődők részt vehetnek vezetett hegyi túrákon az Öcsém és Nagyhagymás csúcsokon.

Az esemény különleges színét a kapcsolódó programok adják, így a mászóélményt jóga, filmvetítések, csendes party, slackline (60 cm) és jam session egészíti ki. A zene szerelmesei, és nemcsak, csatlakozhatnak ehhez a programhoz bármilyen otthonról hozott hangszerrel.

Az esemény fontosnak tartja az ökológiai tudatosságot is, ezért a szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy hozzanak tányért, evőeszköz, palackot, poharat, a fesztivál egy „zero waste” esemény, amely semmilyen eldobható eszközt nem biztosít.

A szervezők fenntartják a program- és szabályzat módosítás jogát.

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük