Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

VI. Hargita Szalon

 

Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Kulturális Központ és a Cultura Nostra Egyesület közös szervezésében kerül sor a Hargita Szalon, a megye egyik legszélesebb körű képzőművészeti rendezvényének VI. kiadására.

Az eseményen Hargita megyei művészek mellett részt vesznek elismert képzőművészeti szövetségek tagjai, illetve felsőfokú képzőművészeti tanulmányokkal rendelkezők, vagy még egyetemisták.

A vándorkiállítás helyszínei:

– Csíkszereda, Megyeháza Galéria, 2018. szeptember 27-október 16.

– Gyergyószárhegy, a művelődési ház Cika-terme 2018. október 18-november 7.

– Székelyudvarhely, a művelődési ház koncertterme, 2018. november 8-21.

A 2018-as szalon tematikája a „Gyökerek”. A szervezők a zsűri döntése alapján két érdemdíjat osztanak ki. Az idei zsűri tagjai Márton Árpád festőművész, Koszti István Miklós grafikus és Botár László képzőművész voltak. A szalon idei kiadásán 32 művész vesz részt, több mint 40 alkotással.

Az eseményt finanszírozza Csíkszereda Polgármesteri Hivatala, szervezők Hargita Megye Tanácsa és Hargita Megyei Kulturális Központ. Társszervezők: Cultura Nostra Egyesület, Megyeháza Galéria, Székelyudvarhelyi Művelődési Ház, Gyergyószárhegyi Polgármesteri Hivatal, Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ.

 

 

 

 

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük