Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Helyi és hagyományos termékek vására Csíkszeredában

 

A korábbi évekhez hasonlóan Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége, a Hargita Megyei Tanács alárendelt intézménye, idén is megszervezi a helyi és hagyományos termékek vásárát május 25-26 között, mely jó lehetőség a turistáknak és a zarándokoknak a helyi gasztronómiai, kézműves és kulturális értékek felfedezésére.

Az érdeklődők a Szabadság téren és a Promenádon a termelők által kiállított termékeket: házi kenyerek, hús és sajtkészítmények, péksütemények, lekvárok és szörpök, méz, zöldségek, méz és kézműves tárgyak.

Ugyanakkor idén első alkalommal a Vámszer Géza Művészeti Népiskola, Hargita Megye Tanácsával, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével és Csíkszereda Városházával közösen május 26-29 között, első alkalommal szervezi meg a Famíves kiállítást Boldog Apor Vilmos tiszteletére.

A tárlat ünnepélyes megnyitója május 26-án, pénteken 12 órától Csíkszeredában, a Művészetek háza előtti téren kerül megrendezésre.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.