Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Extremiști maghiari prezenți la o manifestație a Partidul Civic Maghiar ?

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

garda-maghiara3

La manifestația organizată la Miercurea Ciuc, unde teoretic se cerea în mod civilizat autonomia, au fost prezenți și câțiva tineri care reprezentau Garda Maghiară, o organizație de extremă dreapta din Ungaria, fondată în 2007 de partidul Jobbik și scoasă în afara legii de Tribunalul Budapesta în decembrie 2008.
2 comentarii la “Extremiști maghiari prezenți la o manifestație a Partidul Civic Maghiar ?

  1. spartan

    Si autoritatile unde erau? Cum pot permite accesul handralailor de la garda maghiara in Romania? Nu-si dau seama ca poate curge sange in viitorul apropiat? E suficient sa vina cei de la Noua Dreapta la o astfel de intrunire.

    Válasz
  2. doru

    Cei de la Garda Maghiară care erau prezenţi pe Platoul din Miercurea-Ciuc nu erau din Ungaria, ci din “Ţinutul Secuiesc”. Sau înfiinţat oare cu sprijinul SRI?????. Poate.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.