Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

FĂRĂ PRECEDENT! Klaus Werner Iohannis URMĂRIT PENAL alături de Sorin Grindeanu și Grupul de Comunicare Strategică

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

Klaus Iohannis este urmărit penal începând de astăzi. Datorită muncii depuse de către avocatul Dan Chitic, în dosarul penal nr 122/P/2020 s-a dispus începerea urmării penale împotriva lui Klaus Werner Iohannis, Sorin Grindeanu și a întregului Grup de Comunicare Strategică. Anunțul a fost făcut de către Eugen Chiracu, președintele OCHR, în această seară. 
Faptele reținute de procurorii Parchetului de pe lângă Înaltă Curte de Casație și Justitie sunt prevazute și sancționate de art. 297 Cod Penal (abuzul în serviciu) și art. 367 Cod Penal (constituirea unui grup infracțional organizat).

dolinex


Un comentariu la “FĂRĂ PRECEDENT! Klaus Werner Iohannis URMĂRIT PENAL alături de Sorin Grindeanu și Grupul de Comunicare Strategică

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük