Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A Bajnokok Ligája 2021/2022 -es kiadása esélyesei

 

A Bajnokok Ligája 2021/2022 -es kiadása rendkívül érdekesnek ígérkezik, és minden bizonnyal a futballrajongók ismét a legmagasabb szintű mérkőzéseket élvezhetik. Sok rendkívül értékes csapat indul ezen a versenyen, a legfontosabb európai trófea megszerzésének céljával.

Mindannyian kíváncsiak voltunk, ki lesz a Bajnokok Ligája győztese ebben a szezonban, de ezt meglehetősen nehéz megjósolni, tekintettel arra, hogy ilyen szintű játék esetén bármilyen eredmény lehetséges.

A legfontosabb európai klubközi verseny 67. kiadása fontos szabályváltozással jár, amit minden futballrajongónak, de különösen a fogadóknak tudnia kell. Arról szól, hogy megszüntessük az idegenben szerzett gól fontosságát, ezt a szabályt 1965 óta alkalmazzák.

Így a verseny kieső szakaszaiban, ha a visszavágó mérkőzés után a csapatok összesen ugyanannyi gólt lőttek, akkor azt már nem veszik figyelembe, hogy ki szerzett több gólt idegenben, hanem két 15 perces hosszabbításra térnek át, és ha az egyenlőség továbbra is fennáll, a 11 méteres lövésekkel folytatják.

A verseny döntőjére 2022. május 22 -én kerül sor Oroszországban, Szentpéterváron, a Krestovszkij stadionban, egy több mint 67 ezer férőhelyes arénában, amelyet 2017 -ben avattak fel, és amelynek építésére körülbelül 600 millió eurót költöttek.

Spanyolország az az ország, amely a legtöbb csapatot adja a Bajnokok Ligája ezen kiadásában, pontosan 5 -öt. Következik Anglia, Németország és Olaszország, mindegyik 4 csapattal a csoportkörben, az alábbiak szerint:

Spanyolország: Real Madrid, Barcelona, ​​Atletico Madrid, Sevilla, Villarreal.

Anglia: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea.

Németország: Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Wolfsburg.

Olaszország: Juventus, Inter Milan, AC Milan, Atalanta.

Van 4 európai város is, amelyek mindegyikében 2 csapat szerepel a 2021/2022 -es Bajnokok Ligájában. Ezek Madrid (Real és Atletico), Manchester (City és United), Lisszabon (Benfica és Sporting) és Milánó (Inter és AC Milan).

A Bajnokok Ligája csoportokban induló 32 csapat 4 urnába van osztva. Így 8, egyenként 4 csapatból álló csoport jön létre. Minden csoportból a verseny kieső szakaszában első két helyezett jut tovább, míg az egyes csoportok 3. helyezettjei eljutnak az Európa Ligába.

Premierként érdemes felfigyelni a Tiraspol seriff teljesítményére, akik így a történelem során először jutnak el a Bajnokok Ligája csoportjaiba. Ez az első alkalom, hogy a Moldovai Köztársaság labdarúgócsapata eléri ezt a szintet.

Az alábbi listában találhatók azok a csapatok, amelyeknek a legnagyobb esélyük van megnyerni a 2021/2022 Bajnokok Ligáját:

PSG – 3,50

Manchester City – 5,00

Bayern München – 9,00

Liverpool – 11.00

Chelsea – 11.00

Manchester United – 15.00

Real Madrid – 18.00

Juventus – 20,00

Barcelona – 20.00

Atletico Madrid – 30,00

Borussia Dortmund – 50,00

Számos ügynökségnél fogadhat a Bajnokok Ligája győztesére, és a legjobb online fogadási oldalon megtalálhatja a legjobb romániai fogadóirodákat, valamint hasznos cikkeket a sportfogadásokról általában – szakemberek tippjeit, oktatóanyagokat, stratégiai játékokat és egyebeket.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük