Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Femeie originară din Harghita, oprită pe aeroport pentru că avea zeci de kg de carne de miel, drob și slănină în bagaj

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

O femeie originară din județul Harghita, stabilită cu familia la Bergamo de foarte mulți ani, a venit în țară pentru câteva zile, însă la întoarcere a umplut bagajul cu bunătățile tradiționale cerute de cei rămași în Italia, transmite Dejeanul.ro.

Conform sursei citate, femeia a ajuns vineri dimineață pe aeroportul din Cluj-Napoca cu o valiză uriașă, plină cu bunătăți tradiționale: un miel tranșat, drob, slănină, carne de porc, fasole și cârnați.

Bagajul ei cântărea 42 de kilograme, cu 12 mai mult decât avea voie, așa că femeia a fost nevoită să renunțe la o parte din produse.

Situația nu este unică. Mulți români au plecat în această perioadă în străinătate, să petreacă sărbătorile alături de familie, evident nu cu mâna goală, ci bagajele pline cu bucate de acasă.

Conform legislației actuale, avem voie să transportăm cu avionul produse de origine animală, dar nu în cantități exagerate. Acestea trebuie să fie ambalate corespunzător și în mod obligatoriu puse în bagajul de cală.

sursa: Dejeanul.ro

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük