Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Medvefesztivál az utolsó vakációs napra Hargita megyében

 

A tanulók utolsó vakációs napjára Tusnádon nem, nem a medvék jöttek, ellenben az ő tiszteletükre rendezték a fesztivált.

A szervezők minden korosztály számára versenyekkel és meglepetésekkel készültek. Az úszógumis vízi versenytől a zsinegre fűzött fánkok evéséig. Mindez feltöltötte az iskolát kezdő kicsiket.

A tusnádi sípálya vidámparkká alakult így az ősz kezdetén, A síbakancsokat felváltotta az úszógumi, amely pont megfelelt a vízen való csúszkálásnak.

Sok gyerek jött a szüleivel a Medvefesztiválra az utolsó vakációs napot kihasználva. Az elnevezés ellenére a rendezvények családoknak szóltak. Egy kisvonat is rendelkezésre állt, amely a hegyre vitte fel a turistákat.

Akinek nem jutott palacsinta annak maradt fánk.

Gassner Wolfgang, az esemény szervezője: Ez a vakáció utolsó napja, mindenki szeretné kihasználni az utolsó meleg napsugarakat, szórakozni még egy kicsit, ezért szerveztük ezeket a versenyeket a gyermekeknek, de a szülőknek is, a palacsintaevést, a sörnyereményt. Ez utóbbi természetesen a felnőtteknek szólt. A végén mindenki feltöltekezve ment haza az iskolakezdésre.

Forrás: observator.tv
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük