Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Florin Cîțu: Június 1-jétől 100% -os kapacitással fogadhatják az éttermek és szállodák az oltott személyeket

Florin Cîțu miniszterelnök május 4-én, kedden kijelentette, hogy az oltási kampány felgyorsulásának jó hatása már mutatkozik, csökken a COVID-19 fertőzés eseteinek száma.

Ilyen körülmények között a tengeren és a hegyekben megszűnhet a maszkhordás, és az éttermek akár 100% -os kapacitásig is befogadhatják az oltott vendégeket.

“Az oltási kampány felgyorsítása pozitív hatással volt. A fertőzöttek száma csökken, mert nőtt az oltottak száma (…) Ha június 1-jén elérjük az 5 millió oltottat, akkor a nyári szezonban szó lehet néhány dologról: nem kell maszkot viselni a tengerparton, a túrázáshoz, és a beoltott emberek számára enyhítésekről. Beszélhetünk az éttermekről, amelyek elérhetik a 100% -os kapacitást az oltottak számára vagy a tengerparti szállodák 100% -os befogadóképességét az oltottak számára”- mondta Florin Cîțu miniszterelnök.

A maszkviselést illetően augusztus 1-jétől várható enyhítés.

További részletek az alábbi anyagban:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=491224431922641&ref=external

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük